Walk & Talk

Coachingsamtaler under en gåtur kan være en afslappet og mindre intimiderende måde at tale om tingene på. Når kroppen er i bevægelse, kan tingene lettere falde på plads og det bliver nemmere for det underbevidste at bearbejde de ting vi taler om til coachingsessionen.

At gå en tur er i sig afstressende og er med til at skabe bevidsthed, nærvær og ro. Når du går en tur er det også nemmere at mærke efter hvad der føles rigtigt for dig og at lægge en plan i linie med dine værdier.

Krydsbevægelser, dvs bevægelser hvor højre og venstre side af kroppen samarbejder i koordination, er med til at koble sammen højre og venstre hjernehalvdel, en kobling som kan være nødvendig for hjernen at forstå og fordøje en del spørgsmål som ellers ville ligge uafklarede og ubearbejdede i hjernen.

En coachingsamtale under en gåtur kan ses som en oprydning i hjernen. Mange klienter oplever at de tænker klarere, har bedre jordforbindelse og bedre kan mærke sig selve efter en Walk & Talk.

Derudover er det, at være ude i smukke omgivelser helende i sig. Gåturerne udgår fra klinikkens adresse på H.C Ørsteds Vej 49A og de fleste gåture går rundt søerne, i Ørstedsparken eller i smågaderne i indre Frederiksberg.

Ved dårligt vejr bliver coachingsamtalen afholdt inde i klinikken, men hvis du ønsker, kan vi stadig have et fokus på krop og bevægelse.