Om mig

Med kombinationen af min baggrund med psykologistudier på universitetsniveau og mine uddannelser som kropsterapeut og dyrlæge, tager jeg udgangspunkt i kroppens fysiologi og reaktioner i min coaching, samtidig med at jeg er vel forankret i psykologiske teorier og metoder.

Mindfulness og kropsbevidsthedsøvelser er også nogle af de værktøjer jeg bruger i mine coachingsessions og jeg ser krop, psyke og sjæl som dele af en helhed.

I mine behandlingssessions lægger jeg vægt på at lytte til klienten, dine behov og hvad du vil få ud af forløbet hos mig og spejle dig på en forstående, empatisk, professionel og kompetent måde. For at få indre forandring på dybet, er det vigtigt at også kroppen følger med. Derfor har jeg valgt at arbejde med kropsterapi som komplement til mit arbejde som coach.

Jeg taler dansk, svensk og engelsk.

Uddannelse:
2014 – Alignment Therapist™ – Alignment Therapy™ Academy
2014 – Dyrlæge – Københavns Universitet
2005 – Personalvetenskap (psykologi, pedagogik och sociologi) – Göteborg Universitet

Forskning:
2014 – Structural dysfunction of the mediastinal pleura and its surrounding
tissues, a possible cause for chest pain and dyspnea as symptoms of stress, an animal model. – Master’s Thesis (speciale), Københavns Universitet

 

 

 

 

Medlem af og forsikret gennem Dansk Behandlerforbund.