Om mig

Heste har været min store interesse så længe jeg kan huske. Som 4-årig fik jeg endelig lov til at starte på rideskole og siden har heste været hele mit liv. Alle weekender blev tilbragt på rideskolen og da jeg blev lidt ældre, begyndte jeg at hjælpe til ved travbanen i nærheden af hvor jeg boede. Der fik jeg en mentor, som lærte mig alt hun vidste om heste – og det var ikke lidt. Det gav mig en solid grund, som jeg stadig bruger i mit arbejde. Hun lærte mig f.eks alle strukturer i hestens ben og min opgave var at tjekke alle heste igennem hver eftermiddage efter selv de mindste forandringer. Jeg kan love at det var en meget god forberedelse til det arbejde jeg har i dag som dyrlæge. I gymnasiet valgte jeg en kombineret linie med naturvidenskab (matematisk linie) og hest ved Bollerups naturbruksgymnasium i Sverige. Bollerup er et stort stutteri, der ejer over 100 heste. Det var fantastisk at have hest på skemaet og vi fik en meget alsidig og bred hesteviden, såvel teoretisk som praktisk.

Jeg har haft egen hest, undervist i biomekanisk ridning efter eget koncept i over 10 år, er uddannet kropsterapeut og er uddannet dyrlæge ved Københavns Universitet. Jeg har haft egen klinik i Sverige siden 2015, hvor jeg har arbejdet med forebyggende sundhed, kropsterapi til hest og rytter, undervisning i biomekanisk ridning, holdt foredrag, clinics og kurser. For nylig er jeg flyttet tilbage til København. Mine største interesseområder som dyrlæge er biomekanik, forebyggende arbejde, kropsterapi og relationen mellem hest og rytter.

Når jeg ikke arbejder som dyrlæge, finder du mig på min klinik på Frederiksberg, hvor jeg arbejder som kropsterapeut og stressterapeut for både ryttere, men også almindelig mennesker. Læs mere på www.alignmenttherapy.dk